Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، غلامعلی صادقی در نشست خبری با اهالی رسانه در خصوص اعتراضات و ناآرامی‌های اخیر اظهار کرد: در این رابطه تعدادی در مشهد و چند شهرستان دیگر استان شناسایی و دستگیر شدند. با توجه به تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه در مورد آن هایی که وابستگی سازمانی و تشکیلاتی با معاندین ندارند، ارفاق شود، عده‌ای از این افراد مورد مساعدت قرار گرفته و آزاد شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: به دلیل احراز وابستگی در مورد عده‌ای هم که تعداد آن ها از انگشتان دست کمتر است، تحقیقات از آن ها ادامه دارد و پس از انجام تحقیقات، از دادگاه تقاضای مجازات خواهد شد.

پرداخت‌های موسسات مالی براساس روش پلکانی انجام می‌شود

دادستان مشهد درباره شرکت‌ها و تعاونی‌های غیرمجاز که اقدامات مالی انجام داده‌اند عنوان کرد: بر اساس تصمیمی که مسئولان مرکز گرفته‌اند، پرونده تعداد عمده این مجموعه‌ها در قالب تعاونی‌های زیر مجموعه کاسپین در تهران در حال رسیدگی است. ما در استان‌های دیگر برای آن‌ها پرونده قضایی نداریم. تعداد این تعاونی‌ها 8 مورد است و پرونده مواردی که به استان ما مربوط می‌شده، همچون افضل توس، وحدت و... در حال رسیدگی است.

صادقی اضافه کرد: اولویت ما در این پرونده‌ها شناسایی و توقیف اموال و ساماندهی آن بوده است. متولی اصلی این مساله هم بانک مرکزی است. بانک مرکزی بر اساس جلسه سران سه قوه و نمایندگان آن‌ها هر از چند گاهی جلسه‌ای تشکیل و تصمیماتی را اتخاذ می‌کند. در مورد انتقال اموال دو مورد از این تعاونی‌ها مشکلاتی داشتیم که با پیگیری های انجام شده، در مورد ان نیز تصمیمات خوبی اتخاد شد.

وی افزود: پرداخت مجموعه‌هایی که متکفل امور این تعاونی‌ها شده‌اند هم در حال انجام است و پرداخت‌ها بر اساس روش پلکانی که بانک مرکزی تعیین کرده، انجام می‌شود. پرداخت تعاونی‌هایی که در استان ما هستند هم با مشکل خاصی مواجه نیست. برخی از تعاونی‌هایی که پرونده‌ها آنها در دادسرای تهران در حال رسیدگی است، مشکلاتی دارد که در این زمینه پیگیری‌ها انجام شده و مکاتباتی از ناحیه استاندار نیز صورت گرفته است. امیدواریم این پیگیری‌ها به نتیجه برسد و مشکلاتی را که در برخی از این تعاونی‌های هشتگانه نسبت به پرداخت سپرده سپرده‌گذاران داریم، حل و فصل شود.

امیدواریم طی هفته‌های آینده بخشی از مطالبات مردم از پردیس‌بان را بازگردانیم

صادقی تصریح کرد: در مورد دو شرکت پردیس‌بان و پدیده شاندیز هنوز مشکل مردم حل نشده است. حوزه فعالیت پردیس‌بان خارج از استان بوده و در استان‌های تهران، قزوین و ... فعالیت می‌کرده است. آن مقداری که ما می‌توانستیم به سهامداران کمک کنیم، شناسایی و توقیف اموال و شناسایی و دستگیری متهمان اصلی بوده که این موارد از ناحیه دادسرای مشهد انجام شده است. قولی را متهمان به ما دادند اما تاکنون در عمل از آن‌ها جدیت ندیده‌ایم.

دادستان مشهد خاطرنشان کرد: اگر تاکنون پرونده‌ها را به دادگاه ارسال نکرده‌ایم، به این دلیل است که متهمین از ما مهلت خواسته‌اند که با فروش اموال‌شان و جمع‌آوری امکانات سعی می‌کنیم وجهی که مردم بابت سهام پرداختند کردند را بپردازند. بخش کمی از مطالبات مردم در پردیس‌بان پرداخت شده اما قسمت عمده آن هنوز باقی است. با تدبیری که اتخاذ شده امیدواریم تا هفته‌های آینده در این قسمت هم بخشی از وجوه را به مردم بازگردانیم.

صادقی در خصوص پدیده شاندیز نیز گفت: این مجموعه مشکل اجرایی و مالی داشت که این مساله با پیگیری‌های صورت گرفته در قالب مساعدت‌های چند بانک به عنوان تشکیل کنسرسیوم بانکی بهبود یافت. در این کنسرسیوم سقف آن رقمی که تعیین شده 500 میلیارد تومان است.

دادستان مشهد با بیان اینکه از این مقدار حدود 90 میلیارد تومان کارسازی شده است، یادآرو شد: حدود 60 الی 70 میلیارد تومان از این مبلغ پرداخت شده است. مابقی آن هم در حال پرداخت است و به موازات پیشرفتی که پروژه‌های عمرانی این مجموعه دارد، قرار است بانک‌ها هم تزریق مالی داشته باشند. در حال حاضر پروژه‌ها در حال فعالیت است و بر اساس پیشرفتی که دارد، حمایت مالی از آن نیز صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: مشکلاتی که پدیده در بخش اجرایی داشت مسایلی مانند تغییر کاربری و... بوده که مساعدت‌هایی از ناحیه شورای عالی شهرسازی صورت گرفت که با این مساعدت‌ها محدودیت‌های موجود رفع شد. امیدواریم با این اقدامات صورت گرفته هم در بخش حمایت مالی و هم در بخش رفع موانعِ مصوبات قبلی و اصلاح آن‌ها، این مجموعه با کمک سهامداران بتواند مسیری را طی کند که نتیجه آن استیفای حقوق مردم و استرداد مبالغ سهامداران باشد.

دادستان مشهد بیان کرد: اگر کاربری ارتفاعات جنوب مشهد را به کاربری گردشگری تبدیل کنیم، نیاز نیست همیشه مردم به طرقبه و شاندیز بروند بلکه می‌توانند از این ارتفاعات استفاده کنند. متاسفانه گاهی شورای شهر و شهردار ی می‌گویند بیایید در آنجا کمربندی احداث کنیم و دو طرف آن را تغییر کاربری تجاری دهیم و برای اداره شهر درآمد کسب کنیم.

صادقی تصریح کرد: تاکنون شهرداری صدها میلیارد تومان برای این پروژه هزینه کرده که هم اصل هزینه و هم نحوه هزینه غیرمجاز بوده است. کارشناسان می‌گویند آسفالت و پلی که در آنجا ایجاد شده، همین امروز باید تخریب شود. آن پل‌ها و آسفالت توانایی اینکه ترافیک را تحمل کند، به هیچ عنوان ندارد.

وی افزود: آن‌هایی که به حفظ حقوق شهروندی فکر می‌کنند، باید توجه داشته ‌باشند جمعیت بالای سه میلیون نفری مشهد نیاز به تفرجگاه دارد. اگر کشف‌رود را آزاد سازی کردیم، به این دلیل بود که اگرچه آب کشف‌رود فاضلاب است اما سرمایه است که اگر این آب تصفیه شود نیازمندی کل فضای سبز و همچین کشاورزی اطراف مشهد را پاسخگو است. متاسفانه نه آب و فاضلاب و نه شهرداری و نه ارگان دیگری از این سرمایه تاکنون استفاده نکرده است.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۲۴۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد

ایسنا/خراسان رضوی بیمارستان مهرگان مشهد بیمارستانی پرحاشیه است که در گذشته بحث‌های بسیاری در زمینه مجوز فعالیت آن مطرح بود. بحث‌های فراوان در خصوص این بیمارستان پس از فوت یک زن بر اثر جراحی زیبایی بالا گرفت و مشخص شد که بیمارستان بدون داشتن مجوز فعالیت در حوزه جراحی زیبایی به این کار اقدام می‌کند.

پس از نظارت‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد مشکلات بیمارستان تا حدودی مرتفع شد و دیگر خبری از جراحی‌های بدون مجوز نبود. اکنون بار دیگر این بیمارستان حاشیه‌ساز و مالکیت آن با مشکلات زیادی روبه‌رو شده است. دعوا بین گروه شرکت تعاونی پاستور که مجوز فعالیت بیمارستان به نام آن‌ها بوده و گروه دیگری که ورثه نیز در بین آن‌ها قرار دارد به قدری بالا گرفته که از ۷ فروردین ماه شاهد تعطیلی این بیمارستان هستیم.

سارا جعفرپور، مدیر بیمارستان مهرگان در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص آخرین وضعیت این بیمارستان اظهار کرد: پروانه و سند این بیمارستان به دلیل مسائل مالکیتی که داشت، به نام مدیران قبلی بود. بیمارستان از سال ۹۶ در تصرف ورثه بود که ما شکایت کردیم و سال ۹۷ رای قطعی دادگاه صادر شد. سال گذشته توانستیم بعد از صدور رای قطعی دادگاه، بیمارستان را از طریق شورای تامین استان پس بگیریم.

وی بیان کرد: در این ۶ سالی که بیمارستان در اختیار این گروه بود، هزینه دارایی، تامین اجتماعی، بانک و حتی پول آب، برق، گاز، تلفن و پرسنل را پرداخت نکرده بودند و بدهی زیادی داشتند. در یک سالی که بیمارستان در اختیار ما بود، مشکلات زیادی داشت. بانک ۱۰ میلیارد طلب داشت و بیمارستان را به مزایده گذاشته بود. ما دنبال این بودیم که این ۱۰ میلیارد را تهیه کنیم، بنابراین یک گروه سرمایه‌گذار به ما معرفی کردند که نماینده آن‌ها دکتر انجیدنی بود که در گذشته سمت معاون نظارت بر درمان  دانشگاه علوم پزشکی مشهد را داشت.

جعفرپور افزود: شرط این گروه سرمایه‌گذار این بود که دکتر انجیدنی مدیر بیمارستان باشند. هیات مدیره قبول کردند که اگر این ۱۰ میلیارد را پرداخت نکنند، مدیریت ایشان منتفی است. بعد از اینکه موفق نشدند این مبلغ را تهیه کنند، ادامه همکاری با دکتر انجیدنی منتفی شد.

مدیر بیمارستان مهرگان مشهد ادامه داد: یک ماه بعد از این ماجرا پرسنلی که شورای تامین استان بیمارستان را از آن‌ها گرفته بود و زمانی که بیمارستان در اختیار ورثه قرار داشت، حکم‌های غیر قانونی برای خودشان زده بودند، به دلیل داشتن حکم‌های رسمی به اداره کار رفتند و حکم توقیف اموال را گرفتند که در نهایت یک گروه ۳۰ نفره برای توقیف اموال با مامور وارد بیمارستان شدند که بیمارستان در اختیار آن‌ها قرار گرفت. ما شکایت کردیم و قاضی نامه داد که این افراد از بیمارستان خارج شوند.

بازرس تعاونی بیمارستان مهرگان اضافه کرد: رای قطعی دادگاه مبنی بر این بود که سند و پروانه به نام شرکت تعاونی شود، بنابراین پروانه بیمارستان به نام شرکت تعاونی صادر و مسئول فنی بیمارستان از طرف تعاونی انتخاب شد اما بعد از مدتی بار دیگر بیمارستان را تصرف کردند که ما نیز دوباره شکایت کردیم که در حال پیگیری است.

جعفرپور خاطرنشان کرد: از ۷ فروردین که بیمارستان در اختیار این گروه قرار گرفته ما به بخش‌های مختلفی مراجعه کردیم و هیچ کس هنوز کار مثبتی در این زمینه انجام نداده است. از این تاریخ بیمارستان را تعطیل کردند و منتظر این هستند بیمارستان را بفروشند. ۲۵۰ نفر پرسنل بیکار شدند و ۸۵۰ نفر سهامدار تعاونی نمی‌دانند چه کاری انجام دهند، فقط بیمارستان را به تباهی می‌کشند.

در پیگیری از محسن داوری، فرماندار مشهد، وی در خصوص آخرین وضعیت بیمارستان مهرگان عنوان کرد: ما مجوز بیمارستان را از دانشگاه علوم پزشکی گرفتیم و دانشگاه باید ادامه روند را انجام دهد. متولی نظارت بر بیمارستان دانشگاه علوم پزشکی است و باید پاسخگو باشد.

در ادامه به سراغ دکتر کاظم غفاریان، مدیر نظارت بر درمان و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد رفتیم. وی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد و وزارت بهداشت وظایفی در خصوص بیمارستان مهرگان دارند که یکی از وظایف آن‌ها صدور یا تمدید پروانه بیمارستان است که ۶ ماه پیش به مدت ۶ ماه تمدید شد، وظیفه دیگر تعیین مسئول فنی است.

وی بیان کرد: براساس آنچه به ما گفتند قبل از عید گروهی با یک حکم قضایی بیمارستان را از دست شرکت تعاونی خارج کردند که ۳۰ ساعت پس از شکایت شرکت تعاونی این گروه را از بیمارستان خارج کردند اما دوباره بعد از عید در بیمارستان مستقر شدند که باید از مقام قضایی پیگیری شود.

غفاریان افزود: ما از نظر قانونی صلاحیت دخالت در این زمینه را نداریم و این گروه نیز از نظر ما قانونی نیستند. افرادی به صورت قانونی اجازه فعالیت دارند که نام آن‌ها پشت پروانه بهره‌برداری بیمارستان باشد.

مدیر نظارت بر درمان و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در حال حاضر بیمارستان در وضعیت بلاتکلیفی قرار دارد، برخی روزها فعالیت داشته و برخی روزها نیز تعطیل است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پرداخت خسارت به خسارت دیدگان ترکیدگی لوله آب در خیابان مهدی
  • جزئیات عجیب از گمشدن یسنا کوچولو؛ او را دزدیده بودند؟
  • احتمال ربوده شدن یسنا قوت گرفت
  • دادستان کلاله: یسنا ربوده شده بود
  • اعتراضات دانشجویی مقامات آمریکا را رسوا کرد/ دشمن از عملیات مقاومت یمن نگران است
  • دادستان: تحقیقات برای دستگیری عوامل مفقودی «یسنا» ادامه دارد
  • «یسنا» پیدا شد / ورود دادستان به موضوع
  • ورود دادستان کلاله به موضوع مفقودی «یسنا»
  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • بازداشت شرور وحشت آفرین در غرب تهران